Kuhinje po mjeri po odličnim cijenama
_

Festival sjajnih akcija u Studiu Plus koji ne smijete propustiti

U razdoblju od 14.9. – 4.10.2020. u našim salonima u Zagrebu, Osijeku, Puli i  Slavonskom Brodu dajemo 50% popusta na eksponate te 20% na Nobilia kuhinje i 30% na Häcker kuhinje po mjeri.
Zaplešite na ovom festivalskom izdanju uz vrhunske njemačke kuhinje i ostvarite svoj san – kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću opremite svoj stan.


Kako bismo Vam se u potpunosti posvetili prilikom dolaska u naše salone, dogovorite svoj termin telefonski 01 2099 082 
ili nam se javite putem maila info@studioplus.hr.

NOBILIA KUHINJE proizvode se u Njemačkoj i poznate su u cijelom svijetu po vrhunskoj kvaliteti i iznimnoj fukcionalnosti. Napravljene po mjeri i s nevjerojatnom preciznošću, svaka Nobilia kuhinja potpuno se prilagođava prostoru, željma i mogućnostima. Veliki izbor boja, stilova i materijala omogućava svakom da nađe svoju idealnu kombinaciju. S dugom tradicijom od 65 godina Nobilia je postala vodeći proizvođač kuhinja u Europi.....
HACKER KUHINJE zadovoljavaju najviše standarde po kvaliteti, funkcionalnosti, dugotrajnosti i dizajnu. Prisutni u 40 zemalja svijeta, specijalizirani su za proizvodnju besprijekornih kuhinja pružajući mogućnost svima da dizajniraju kuhinju po vlastitoj želji. Bez obzira koji stil kuhinje odaberete Hacker Vam osigurava naprednu tehnologiju, eleganciju, jednostavnost i udobnost. U jednoj rečenici Hacker proizvodi kuhinje koje rade za Vas.
Usporedi 0

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn PDV
0,00 kn Ukupno

s PDV-om

Blagajna