WHT6SYB ZIDNA NAPA SIMPLICITY

Max razina buke: 70 dB(A)re1pW
Tip konstrukcije: Zidna kuhinjska napa
Upravljanje: Na dodir

7949ec93bdca5e5565a3435026403859_110988_ 5-godina-garancija.png

Više detalja

Snižena cijena!
WHT6SYB
Novi proizvod
Limited time offer:

2 209,15 kn

2 599,00 kn

- +

U usporedbu

 
Više informacija

Recirkulirajuća napa
Recirkulirajuća napa prihvaća zrak, zasićen parom i mirisima, te ga pročišćenog vraća u prostor. Ako nemate mogućnost polaganja odvodne cijevi, dobra je alternativa izbor recirkulacijske nape. Takva napa usisava zrak kroz ugljeni filter koji iz njega ukloni sve mirise i paru i zatim ga očišćenog vraća natrag u prostoriju. Recirkulacijske kuhinjske nape jednostavno se montiraju i obično se upotrebljavaju u stambenim blokovima gdje je postavljanje cijevi za neposredno odvođenje zraka na otvoreno otežano. Ugljeni filter treba promijeniti do dva puta godišnje, zavisno o tome koliko je često kuhinjska napa u uporabi.

Kapacitet
Koji kapacitet treba imati nova kuhinjska napa? Odluka prvenstveno zavisi o veličini kuhinje za koju je namijenjena. Općenito vrijedi da napa mora zrak u prostoriji zamijeniti deset do dvadeset puta u jednom satu. Npr., u kuhinji veličine 4 x 4 m s 2,5 m visokim stropom, to bi bilo približno 400-800 m³ zraka na sat. Jer se kod upotrebe kuhinjske nape ne mogu izbjeći mali gubitci tlaka, vrlo je važno pritom poštivati sljedeće: - uvijek se treba držati preporučenog promjera odvodne cijevi (Ø) koji je naveden na samoj cijevi; - gdje je to moguće, preporuča se upotrijebiti glatke cijevi kako bi se smanjio otpor zraka; - priključak neka bude što kraći i sa što manje zavoja; - izbjegnite oštre promjene smjera i bolje priključite blago savijenu cijev jer će time zrak lakše prolaziti kroz nju pa će i pad tlaka biti manji. Potreban kapacitet odsisavanja određuje zapremnina kuhinje. Zapremninu možete izračunati na sljedeći način: Širina x visina x dubina kuhinjske prostorije Potrebna snaga nape: Zapremnina kuhinjske prostorije x 10

Razina buke
U današnjim domovima kuhinja je središnja prostorija, pa je više pozornosti posvećeno razini buke uzrokovane radom kuhinjske nape. U posljednjih nekoliko godina kapacitet kuhinjskih napa značajno je povećan, stoga kod većine kuhinjskih napa koristimo materijale za zvučnu izolaciju.

Poliuretanski filter
Jedinstveni AdaptAir i aluminijski filteri za masnoću dodatno su poboljšani posebnom poliuretanskom pjenom koja uklanja do 98% svih čestica masnoće i ostalih nečistoća. Istovremeno, kuhinjska napa zadržava učinkovitost apsorpcije zraka.

Nekoliko praktičnih savjeta
- Ne zaboravite kuhinjsku napu uključiti prije početka kuhanja. Time ćete povećati njen kapacitet. - Kuhinjsku napu ostavite upaljenu još 10 do 15 minuta po završetku kuhanja kako bi iz zraka uklonili i zadnje tragove mirisa nastalih od kuhanja - Kada koristite napu ne otvarajte prozore u kuhinji jer time remetite pravilan protok zraka i poništavate potlak - Za najbolje rezultate izaberite kuhinjsku napu koja je široka barem koliko i vaša ploča za kuhanje

LED osvjetljenje
LED osvjetljenje pruža odlično i izuzetno učinkovito osvjetljenje ploče za kuhanje te predstavlja značajan estetski i funkcionalan element svake kuhinje. Njegov životni vijek je 30 puta duži u usporedbi s klasičnim žaruljama, a štedi i do 10 puta više energije.

AdaptTech
Poseban senzor, kada se napa nalazi u automatskom načinu rada, osjeća razinu nečistoća ili pare, vlage ili mirisa te reagira odgovarajuće. On automatski namjesti brzinu ventilatora ili, ako više nije potrebno, čak potpuno zaustavi ventilator.

AdaptAir
AdaptAir je jedinstvena tehnologija koja omogućava ravnomjerno odsisavanje zraka iznad cijele površine ploče za kuhanje. To omogućava posebna kombinacija aluminijskog filtera s dodatkom posebne poliuretanske pjene i lopatica koje se otvaraju i zatvaraju ovisno o snazi odsisavanja zraka, a čime se smanjuje i razina buke. U zraku nema pare, mirisa i nečistoća.

Timer i Refresh funkcije
Posebne prednosti Gorenje kuhinjskih napa uključuju namještanje vremena automatskog isključivanja (10, 20 ili 30 minuta) i funkciju osvježavanja koja se aktivira svakog sata, obnavljajući strujanje zraka kroz 5 minuta.

TouchFree
Sve površine od nehrđajućeg čelika obložene su posebnim TouchFree filmom koji sprječava otiske prstiju, tako da je površina kuhinjske nape uvijek sjajna, a čišćenje je jednostavnije.

 
Podaci
Linija Zidne nape
Energetski razred B
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Osnovni podaci:

Zidna kuhinjska napa

Odvodnja ili recirkulacija zraka

Energetski razred: B

Materijal kucišta/dekorativnog dimnjaka: lakirani metal


Učinkovitost:

Razred ucinkovitosti osvjetljenja: A

Razred ucinkovitosti filtriranja masnoce: B

Razred ucinkovitosti protoka zraka: B

Maksimalni protok zraka kod odvodnje zraka: 650 m³/h

Maksimalni protok zraka kod recirkulacije: 488 m³/h

Promjer odvodne cijevi: 15 cm

Upravljanje:

Elektronsko upravljanje

Upravljanje: Na dodir

Brzina ventilatora: 3

TouchFree inox otporan na otiske prstiju

Karakteristike:

Vrsta osvjetljenja: LED

AdaptLight

Osvjetljenje: 2

Snaga osvjetljenja: 6 W

Oprema:

Filter za masnocu: Perivi aluminijski filter s poliuritanskom pjenom

Ugljeni filter (dodatna oprema): 698059

Artikl recirkulacijskog seta: 683038

Broj motora: 1

Poklopac za jednosmjerni protok zraka: 150 mm

Tehnički podaci:

Max razina buke: 70 dB(A)re1pW

Visina: 60 mm

Min. visina dekorativnog dimnjaka: 740 mm

Maks. visina dekorativnog dimnjaka: 980 mm

Godišnja potrošnja energije: 69,7 kWh

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,8 × 6 × 45,6 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 70,8 × 59 × 49,1 cm

Neto težina proizvoda: 14,3 kg

Bruto težina proizvoda: 18,9 kg

Prikljucna snaga: 266 w

Osigurac: 16 A

Šifra proizvoda: 732385

EAN kod: 3838782164491

Kapacitet kuhinjske nape kod odvodnje:

Protok zraka kod odvodnje zraka, razina 1: 235 m³/h

Protok zraka kod odvodnje zraka, razina 2: 345 m³/h

Protok zraka kod odvodnje zraka, razina 3: 650 m³/h

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Usporedi 0

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn PDV
0,00 kn Ukupno

s PDV-om

Blagajna