IS646BG INDUKCIJSKO KUHALIŠTE Naša preporuka
WEB CIJENA

IS646BG INDUKCIJSKO KUHALIŠTE

PowerBoost funkcija: Da
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Više detalja

Snižena cijena!
IS646BG
Novi proizvod
Limited time offer:

3 994,15 kn

4 699,00 kn

- +

U usporedbu

 
Više informacija

AreaFlex
Veća površina za kuhanje

Dvije okomite zone za kuhanje mogu se povezati u jednu, stvarajući tako veću površinu za kuhanje. To omogućuje ujednačeno kuhanu ili pečenu hranu u većim posudama i tavama.

StayWarm
StayWarm funkcija održava hranu toplom na stalnoj temperaturi od 70°C. Hrana zbog toga zadržava svoj izvorni okus i temperaturu sve dok se ne posluži.

PowerBoost
Kuhanje punom brzinom

PowerBoost funkcija intenzivira zagrijavanje, što rezultira značajno skraćenim vremenom kuhanja.

AutoDetect
Automatsko prepoznavanje pozicije posude

Ploča za kuhanje, odmah po uključivanju, automatski prepoznaje poziciju posude za kuhanje te uključuje odgovarajuću zonu za kuhanje, samostalnu ili povezanu, ovisno o veličini posude. Sve to dogodit će se u prvih 10 sekundi od uključivanja ploče za kuhanje ili u bilo kojem trenutku kasnije, ako se funkcija uključi ručno.

TimeAssist
Kontrolirano kuhanje

3-u-1 timer dizajniran je kako bi vam pomogao u određivanju vremena kuhanja. Brojač vremena mjeri koliko dugo već kuhate i pokazuje to vrijeme na ploči. Odbrojavanje vremena do kraja kuhanja može se postaviti do 99 minuta, a nakon isteka namještenog vremena, ploča će se sama isključiti. Timer za jaja jedini nije povezan sa zonama za kuhanje, pa će, nakon što istekne postavljeno vrijeme dati zvučni signal da je postavljeno vrijeme isteklo.

ChildLock Pro
Sigurnost na prvom mjestu

ChildLock Pro funkcija izvanredna je za one koji imaju djecu kod kuće. Ostaviti ih u kuhinji bez nadzora nikada nije bilo sigurnije jer ih ova funkcija zaključavanja upravljačkog dijela sprječava u promjeni bilo kojeg parametra. Kod naprednijih modela, ova funkcija može se aktivirati u postavkama čime će se automatski zaključati ploča svaki put kada se isključi. U suprotnom, možete je zaključati pristiskom na simbol.

Timer
Timer koji odbrojava vrijeme može se namjestiti sve do 99 minuta. Ako iz iskustva znate optimalno vrijeme kuhanja nekog određenog jela, namjestite timer pa će se ploča za kuhanje automatski isključiti nakon namještenog vremena. Zvučni signal signalizirati će da je jelo dogotovljeno.

Funkcija Delete
Isključite postavke samo jednim pritiskom

Ova funkcija posebno je korisna kada kuhate više jela istovremeno. Kada trebate isključiti bilo koju zonu za kuhanje ili AreaFlex s IqGrill funkcijom i postavljenim timerom, samo pritisnite X i gotovi ste. Bez bezbrojnih pritisaka.

Groove
Jedinstveno intuitivno upravljanje

Groove je poseban jedinstveni element koji usmjerava i prirodno ograničava pokrete prstima pri klizanju po upravljačkoj liniji. Dodaje estetski element samoj ploči, a krajnji rezultat je izvanredno dizajnirana ploča koja omogućuje jednostavnu, brzu i intuitivnu uporabu.

StopGo
Predahnuti, bilo kada

Stop&Go funkcija prekida kuhanje i zatim nastavlja s istim postavkama nakon što se deaktivira.

SoftMelt
Jedan, dva, čokolada

Funkcija SoftMelt topi čokoladu ili maslac pri stalnoj temperaturi od 42 ˚C stvarajući tako savršene uvjete za sporo topljenje, bez zagorijevanja. Ova funkcija može se koristiti i za lagano odmrzavanje.

Recall
Reaktivirajte svoje postavke

Ova funkcija je vrlo korisna kada slučajno isključite vašu ploču za kuhanje. Imate 5 sekundi da ponovo vratite svoje posljednje korištene postavke na ploči, što je veoma korisno kada pripremate više od jednog jela. U roku od 5 sekundi nakon što ste slučajno isključili ploču, ponovo je uključite i u roku od 5 sekundi pritisnite StopGo funkciju.

Personalizacija
Na vaš način

Neke postavke mogu se personalizirati prema vašim preferencijama. Možete namjestiti trajanje i jačinu zvuka. Sada kuhinja može biti u skladu s vašim ritmom kuhanja, bilo da želite glasnu ili mirnu i tihu kuhinju.

EggTimer
Vremenska obavijest

Dizajniran kako bi pomogao pri određivanju potrebnog vremena za pripremu čaja, tjestenine ili bilo kojeg drugog jela. Ova fukcija nije povezana sa zonama za kuhanje nego radi nezavisno. Postavite vrijeme, a kada ono istekne, čut ćete zvučnu obavijest. Bez prekuhane tjestenine, neželjeno tvrdo kuhanih jaja ili zaboravljenih vrećica čaja u šalicama.

IQboil
Ni kapljica ne izlazi iz posude

Odličan izbor za pripremu jela koja zahtjevaju veliku količinu vode poput juha ili tjestenine. IQboil dovest će tekućinu u posudi do vrenja te održavati tu temperaturu.

IQsimmer
Nevjerojatno lagan kuharski maraton

IQsimmer donosi jednostavan način za pripremu jela koja zahtjevaju duže vrijeme kuhanja uz lagano zagrijavanje ili uz kuhanje na nižoj, stalnoj temperaturi. Idealan je za pripremu jela kao što je gulaš.

IQgrill
Savršeno pečen odrezak

IQgrill čini pečenje na žaru uzbudljivo jednostavnim, čak i s vrlo malo ili bez ulja. Nudi četiri razine pečenosti i sprječava zagorijevanje hrane. Jednostavan način za nikada ukusniju i zdraviju hranu s roštilja.

 
Podaci
Linija Indukcija
Dimenzije 60 cm
 
TEHNIČKI PODACI

Crna

Brušeni utor

SliderTouch, klizno upravljanje dodirom

Personalizacija postavki


IQ programi

IQboil, kuhanje s većom količinom vode

IQgrill pečenje (mogućnost namještanja stupnja zapečenosti)

IQsimmer: održavanje temperature pri točki vrenja

Karakteristike:

BoilControl: zaštita od prekipljavanja

Prepoznavanje posude: Automatsko prepoznavanje posude AutoDetect

AreaFlex

TimeAssist

Funkcija vraćanja postavki Recall

EggTimer za kuhanje jaja

Timer funkcija

Delete funkcija za brisanje postavki

StopGo, funkcija sigurnog kuhanja

StayWarm funkcija

SoftMelt funkcija

StepZone

Funkcija PowerBoost


4 octa indukcijske zone za kuhanje

lijevo sprijeda: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,

desno sprijeda: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,

lijevo straga: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,

desno straga: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW

Sigurnost:

Signalizacija preostale topline

ChildLock Pro

Tehnički podaci:

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 64 × 16 × 59 cm

Dimenzije ugradbenog prostora: 56-56,2 × 7 × 49 cm

Neto težina proizvoda: 8,9 kg

Bruto težina proizvoda: 9,4 kg

Potrošnja el. energije u StandBy režimu: 0,5 W

Priključna snaga: 7.360 w

Šifra proizvoda: 731910

EAN kod: 3838782152986

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn PDV
0,00 kn Ukupno

s PDV-om

Blagajna