BORA PURE s Recirkulacijom Zraka

Indukcijska ploča za kuhanje s integriranim odvodom pare s recirkulacijom zraka

Više detalja

Snižena cijena!
PURU
Novi proizvod

U usporedbu

 
Više informacija

Intuition upravljanje sControl

Jedinstveni vertikalni kliznik intuitivnim pomicanjem prsta prema gore/dolje ili izravnim dodirom rukovanje čini još jednostavnijim. Sve važne upravljačke funkcije uvijek se mogu brzo aktivirati samo jednim dodirom.

Minimalna glasnoća

Izuzetno tih – čak i pri visokim razinama snage: razlozi za to su optimalan odvod zraka te primjena izuzetno tihog ventilatora. Tako vas ništa neće ometati u kuhanju niti prekidati u razgovoru.

Jednostavno čišćenje

Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni, široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

Integrirana prihvatna posuda za masnoću

U slučaju da vam tijekom kuhanja nešto ode na krivu stranu, integrirana posuda sigurno će skupiti čvrste tvari kao i tekućine.

Ogromna površina za kuhanje 4 24

Zahvaljujući upravljanju koje ne ograničava površinu za kuhanje te optimalnom rasporedu i veličini zona za kuhanje osigurano je dovoljno mjesta za 2 velika lonca (do 24 cm) jedan za drugim.

Maksimalan prostor za odlaganje

Mala visina manja od 200 mm i integrirana jedinica recirkulacijskog filtra jamče maksimalan prostor za odlaganje lonaca i drugih kuhinjskih pomagala u donjem ormaru. U režimu rada s recirkuliranim zrakom skraćivanje ladica nije potrebno ni kod kuhinjskih blokova dubine 60 cm. Potpuno drugačije od uobičajenog.

Kompaktna veličina

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i dubini ploče za kuhanje od 515 mm sustav odgovara standardnom kuhinjskom bloku (60 cm od prednjeg ruba prednjeg dijela) svih uobičajenih proizvođača.

Automatsko upravljanje odvodom

Snaga odvoda regulira se sama u skladu s aktualnim postupkom kuhanja. Nije potrebno neprestano, ručno interveniranje korisnika. Tako ćete ostati usredotočeni isključivo na kuhanje.

Velika posuda za prelijevanje

Velika posuda za prelijevanje na donjoj strani uređaja može držati do 2 litre tekućine bez oštećivanja uređaja. Posuda za prelijevanje može se skinuti odozdo, lako i bez ikakvog stručnog znanja.

Minimalistički dizajn

Ploča za kuhanje i odvod kompletno su u ravnini s površinom. Savršene linije omogućuju neprimjetnu i istodobno elegantnu integraciju u svaku modernu kuhinjsku arhitekturu. Upravljanje u stanju pripravnosti (standby) gotovo je neprimjetno, a prilikom rada ograničeno je na osnovne funkcije s pomoću inteligentnog osvjetljenja.

eSwap

Kod režima rada s recirkuliranim zrakom neugodni mirisi se uklanjaju s pomoću visokoučinkovitog filtra s aktivnim ugljenom. Kako bi zamjena filtra bila što jednostavnija, on se zamjenjuje odozgo kroz ulazni otvor, i to bez skidanja ladica ili otvora postolja.

 
Podaci
Linija BORA Pure
Vrsta s recirkulacijom zraka
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Tehnički podaci

Priključni napon: 380 – 415 V 2N / 3N

Priključni napon: 220 – 240 V

Frekvencija: 50/60 Hz

Maksimalna potrošnja energije: 7,6 kW

Osigurač / mrežni priključak: 3 x 16 A

Osigurač / mrežni priključak: 2 x 16 A

Osigurač / mrežni priključak: 1 x 32 A

Dimenzije (š x d x v): 760 x 515 x 199 mm

Težina (uključ. pribor/ambalažu): 24,3 kg

Materijal površine: SCHOTT CERAN®

Razine snage: 1 – 9, P

Veličina stražnje zone za kuhanje: Ø 175 mm

Veličina prednje zone za kuhanje: Ø 210 mm

Snaga prednje zone za kuhanje: 2300 W

Snaga stražnje zone za kuhanje: 1400 W

Razina snage prednje zone za kuhanje: 3000 W

Razina snage stražnje zone za kuhanje: 2100 W

Filtarski medij: aktivni ugljen s ionskim izmjenjivačem

Životni vijek: maks. 150 h / 1 god.

Materijal: Filtarski panel s finim filtrom

drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Usporedi 0

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn PDV
0,00 kn Ukupno

s PDV-om

Blagajna